vineri, 2 septembrie 2011

Ardei umpluti

Ingrediente:

- 1 kg ardei gras
- 0.5 kg carne tocata porc+vita
- 1 cescuta orez
- 2 cepe
- 1 ou
- sare
- piper
- 1 legatura de patrunjel/marar
- 2 rosii mari



Mod de preparare:
Ardeii de spala si se curata de cotoare si seminte. Carnea se amesteca cu ceapa tocata marunt, orezul, oul, sarea, piperul, verdeata si o cescuta de apa.


Cu aceasta compozitie se umplu ardeii, apoi acestia se aseaza intr-o cratita, peste ei se adauga rosiile decojite si taiate cubulete, putina sare, piper si se acopera cu apa. Se fierb la foc mic aproximativ 1 ora - 1 ora jumatate, iar la sfarsit se pune patrunjel tocat.




Ardeii de pot prepara si la cuptor si anume se pun ardeii intr-o tava, peste ei se pun rosii taiate si apa si se acopera tava cu folie de aluminiu. Se lasa la cuptor, la foc domol cam 1 ora jumate.



Pofta mare!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu