Intotdeauna mi-a placut prajitura cu visine; amestecul de dulce cu acrisor, mmm. Si nu sunt singura, nu-i asa?
Asadar am folosit:
6 oua
300 g zahar
300g faina
1 plic zahar vanilat
1 plic praf de copt
500g visine
Visinile le-am spalat, le-am scos samburii, le-am lasat la scurs intr-o strecuratoare si apoi le-am amestecat cu o lingura de faina.
Blatul:
Am batut albusurile spuma (la robot - ce simplu e, mai greu e pana speli robotul :)), adaugand treptat zaharul si zaharul vanilat
Apoi am adaugat galbenusurile, amestecand de jos in sus.
Intr-o tava teflonata unsa cu ulei si tapetata cu faina am pus compozitia, apoi visinile una cate una (asezate ca soldateii).
Apoi am introdus a cuptor, la foc mediu, cam 30-40 de minute.
Sper sa iti placa si sa incerci si tu!
Pofta mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu