Ingrediente:
- 500 g ficat de pui
- 2 cepe
- bulion
- sare
- piper
- rozmarin
- busuioc
- cativa catei de usturoi
- o legatura de patrunjel
Mod de preparare:
Am tocat ceapa marunt si am calit-o in 2 linguri de ulei+putina apa.
Ficateii i-am curatat de pielite, i-am spalat bine in apa rece, i-am tinut 30 de minute in lapte, apoi i-am scurs si i-am pus peste ceapa. I-am lasat cateva minute pe o parte, apoi i-am intors pe partea cealalta.
Dupa ce s-au calit ficateii pe cele 2 parti, astfel incat sa nu mai iasa sange din ei, am adaugat bulion, sare, piper, rozmarin, busuioc si apa cat sa acopere bine ficateii. Apoi i-am lasat sa fiarba cam 30 de minute.
Apoi am adaugat usturoiul taiat, am mai lasat sa mai dea cateva clocote, apoi am pus patrunjelul si gata!
Pofta mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu